ROC KOZMETIKA

Potražite u Apoteci "Centar" Užice.

RoC je francuska dermatološka kozmetika. Svi proizvodi su dermatološki testirani i prodaju se isključivo u apotekama uz savet dermatologa i farmaceuta.

RoC proizvodi za čišćenje i toniziranje
- tonik za skidanje šminke oko očiju
- 3 u 1 univerzalni čistač
- mleko za čišćenje suve kože
- tonik za suvu kožu
- gel za pranje masne kože
- tonik za normalnu kožu
- gel za pranje masne kože
- tonik za normalnu kožu
- mleko za čišćenje normalne kože

Dejstvo RoC sredstava za čišćenje kože:
- potpuno uklonjena šminka
- uklonjene nečistoće, mrtve površinske ćelije i višak masnoće
- vidno očuvan hidro-lipofilni zaštitni sloj kože
- nepromenjen pH kože

Ne treba zaboraviti da jedino detaljno očišćena koža može imati koristi od nekog ciljnog tretmana.

Četiri ključne linije proizvoda RoC zadovoljavaju potrebe svih tipova i stanja kože:
- hidratacija - linija Hydra + Bio Active
- antistres i hidratacija - linija Hydra + Destressant
- popunjavanje bora - linija Retin-Ox
- lifting i učvršćivanje kože - linija Complete Lift

24 sata hidratacije - Linija Hydra + Bio Active

Linija Hydra + Bio Active, formulisana je tako da obavlja tri zadatka hidratacije: glicerin vezuje i čuva vlagu na površini kože, zaštićeni hydrovance sastojak zadržava vodu, a omega 3 i 6 masne kiseline ojačavaju hidrolipidni sloj. Preparati imaju snažno antioksidantno i umirujuće dejstvo.

RoC Hydro + Bio Active - Hydra + Bio Active krema za normalnu kožu SPF 15
- Hydra + Bio Active krema za suvu kožu SPF 15
- Hydra + Bio Active krema za masnu i kombinovanu kožu SPF 15
- Hydra + Bio Active losion za telo za suvu i veoma suvu kožu

Linija Hydra + Destressant - "8 sati sna u kremi"

Ova linija sadrži specijalnu kombinaciju patentiranih anti-oksidativnih i energizirajućih sastojaka koja redukuje znakove stresa i umora. Mešavina ginko bilobe i B-glucana intenzivno hidrira kožu i pomaže joj da tokom celog dana izgleda odmorna, meka i sjajna.

RoC Hydra + Destressant - Hydra + Destressant dnevna krema za kožu pod stresom
- Hydra + Destressant noćna krema za kožu pod stresom
- Hydra + Destressant krema oko očiju za podočnjake i tamne kolutove

Ove kreme pogodne su za sve tipove kože.

Linija Retin-Ox

Novi Retin-Ox sadrži čist retinol, najčistiji i najaktivniji oblik vitamina A, koji, kada se primeni na koži, stimuliše proizvodnju kolagena, pa se bore popunjavaju prirodno, iznutra.

Posle 10 godina istraživanja, RoC je 1990. godine inkorporirao stabilizovane molekule čistog retinola u kreme. Ova linija krema ima izbalansiran procenat retinola, deluje efikasno, a ne iritira kožu. Proces popunjavanja bora počinje već za četiri nedelje od početka upotrebe.

Eucerin osvežavajuća hidro-balans krema, 50ml - Retin-Ox dnevna krema za normalnu kožu SPF 15
- Retin-Ox dnevna krema za suvu kožu SPF 15
- Retin-Ox noćna krema protiv bora
- Retin-Ox krema oko očiju protiv bora
- Retin-Ox serum protiv bora za intenzivnu negu

Roc Retin-Ox punjač bora

Novi proizvod sa tehnologijom dvostrukog dejstva. Sadrži hijaluronsku kiselinu i čist retinol. Hijaluronska kiselina, molekul prirodno zastupljen u koži, zadržava i za sebe vezuje velike količine vode u epidermisu i momentalno popunjava i izjednačava bore na površini kože. Za dugotrajno dejstvo zadužen je retinol. Za osam nedelja, čak i najdublje bore su popunjene iznutra.

RoC Retin-Ox podloga za šminku protiv bora

Savršeno se raspoređuje po koži kako bi olakšala ravnomerno nanošenje, ostavljajući tanak i prirodan baršunasti sloj. Čiste mineralne boje izjednačavaju ten i daju mu sjaj. Krema je dostupna u četiri nijanse koje odgovaraju svakom tipu kože (slonovača, ruža, pesak, ćilibar). Ovaj proizvod zahvaljujući retinolu, deluje poput efikasne kreme protiv bora. Nekomedogen je hipoalergijski, pogodan za sve tipove kože.

Linija Complete Lift - zatezanje i učvršćivanje

Glavni problem koji žene imaju sa kožom u svojim ranim pedesetim jeste opuštena koža. Primenom ove linije preparata postiže se ciljano dejstvo na četiri uzroka starenja kože: gubitak gustine, smanjenu elastičnost, propadanje kolagena i dehidrataciju.

Aktivni sastojci su T.H.P.E (proacetilholin) koji skuplja keratinocite na površini kože i tako doprinosi njenom zatezanju, zatim minerali bakar, cink i magnezijum koji obezbeđuju energiju ćelijama za proizvodnju veće količine kolagena, kao i glicerin koji intenzivno hidrira kožu.

Roc Complete Lift - Complete Lift dnevna krema za suvu kožu SPF 15
- Complete Lift noćna krema
- Complete Lift noćni lifting serum
- Complete Lift gel oko očiju

RoC je nedavno unapredio i izbacio na tržište novu unapređenu Complete Lift & Fix dnevnu kremu koja nudi dvostruki efekat zatezanja uz novi sastojak dobijen iz korena zečjeg trna koji podstiče prirodnu sintezu elastina.

RoC retinol intenzivna anti-celulit krema

Roc retinol intenzivna anti-celulit krema Deluje tako što izaziva topljenje masnih naslaga na ćelijskom nivou uz pomoć FORSKOLINA, sastojka 50 puta jačeg od kofeina. Zahvaljujući retinolu, učvršćuje i zateže kožu. Kompleks aktivnih sastojaka podstiče ubrzavanje cirkulacije, kakvo se inače postiže masažom ili fizičkom aktivnošću.
Zbog jakog lipolitičkog dejstva forskolina, preparat deluje ne samo na celulit, nego i na oblikovanje figure u zoni zadnjice, stomaka i bokova.
Prvi rezultati se vide već nakon dve nedelje, a za osam nedelja, pojavljivanje celulita je vidljivo umanjeno. Smanjenje u obimu moguće je i do 5 centimetara.